Clubkleding

Nieuwe clublijn VV Kessel!

Samen met Sport 2000 de Bruijn heeft VV Kessel een kledinglijn opgezet (Masita) voorzien van de clubkleuren en het club logo. Ook is er de mogelijkheid om de kleding te laten bedrukken met je eigen naam of initialen.

VV Kessel

• Naast het logo van VV Kessel kun je allerlei andere zaken laten bedrukken tegen een meerprijs van 10 euro voor je naam en 5 euro voor je initialen.
  • In principe moet je rekening houden met een levertijd van 2 weken, houd hier dus rekening mee.
  • Verder willen we in de toekomst een keer per jaar een ruildag organiseren of wellicht dat we via het prikbord in de kantine ook iets kunnen regelen. Je kunt daar eventueel een briefje ophangen als je enige kledij wilt verkopen en / of ruilen.
  • Indien u interesse heeft in het sponsoren van een team dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen bij Sporthuis de Bruijn.
  • indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met Ruud Hillen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-18717799.