Nieuwe teamindeling VV Kessel Senioren

Beste leden VV Kessel,

Bij deze de nieuwe teamindeling van de senioren voor het seizoen 2018 – 2019.

DOWNLOAD HIER

In goed overleg tussen de leiders, technische commissie en het bestuur is besloten dat VV Kessel komend seizoen met 4 senioren teams aan de competitie gaat deelnemen. Daarnaast heeft VV Kessel komend seizoen ook weer een dames elftal, dat afgelopen jaar op zowel sportief als ook op het vlak van gezelligheid nadrukkelijk aanwezig was. Een zeer positieve ontwikkeling voor VV Kessel.

De technische commissie kwam er bij de eerste inventarisatie achter dat de aantallen voor komend seizoen weer flink afnamen. Met name de selectie en het 5e elftal kwamen met de aantallen weer flink in het gedrang. Na individueel contact met de spelers van het 5e elftal gaven enkele spelers aan om in het tweede te willen voetballen. Hierdoor bleven ook enkele ervaren krachten verbonden aan de selectie en bleek dat het aantal selectiespelers weer voldoende was. De overige spelers zijn verdeeld over het 3e en 4e elftal.

De technische commissie en het bestuur baart het zorgen dat we in twee seizoenen tijd van 6 elftallen terug zijn gegaan naar 4 elftallen. Tevens bleek vorig seizoen, ondanks de ruime aantallen, dat de elftallen meermaals in de problemen kwamen om een team op de been te krijgen. We willen een ieder erop wijzen dat voetbal een teamsport is en hopen dat spelers hun verantwoordelijkheid nemen mocht zijn of haar team een zondag in de personele problemen komen.

Gezien de vele wisselingen/afmeldingen vragen we een ieder kritisch te kijken naar de indeling of er geen fouten ingeslopen zijn. Mochten jullie iets opmerken in deze of andere vragen of opmerkingen hebben over deze indeling dan kunnen jullie contact opnemen met Ruud Hillen.

Voor de rest wensen wij jullie een fijne zomervakantie en vooral een sportief en succesvol nieuw voetbalseizoen.

Met sportieve groet,

Bestuur VV Kessel

Technische Commissie VV Kessel

(John Paulissen, Jan Verlaak, Roel Sieben, Roel Ottenheim en Ruud Hillen)

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl