Samenwerking VV Kessel en Anytime Fitness Kessel

Beste VV Kessel leden,

In samenwerking met VV Kessel biedt Anytime Fitness Kessel jullie de mogelijkheid om actief de winterstop door te komen! Speciaal voor VV Kessel leden worden er 10 weken lang groepslessen aangeboden o.a. gericht op voetbal. LET OP: de lessen worden op woensdag- en donderdagavond gegeven met een max. van 10 personen per avond. Je maakt vooraf een keuze op welke avond je de 10 lessen wilt gaan volgen.

Tevens is het mogelijk om een 3 maanden lidmaatschap (onbeperkt sporten 24/7) af te sluiten met optie tot maandelijkse verlenging! Samen met de instructeurs wordt er dan een persoonlijk trainingsschema op maat gemaakt om zo optimaal mogelijk te sporten! Daarnaast draag je zo ook nog automatisch een steentje bij aan de clubkas!

Zie jij dit wel zitten en wil jij in deze periode werken aan je algehele fitheid? Neem dan contact op met Anytime Fitness Kessel via 077 772 5065 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

FlyerVVKessel