WORD JIJ VRIEND VAN VV KESSEL?

Sinds mei 2019 bestaat de Vrienden van VV Kessel, een enthousiaste en gezellige rood-zwarte club die VV Kessel een warm hart toedraagt. Voor slechts €50 per jaar kun jij ook vriend van VV Kessel worden. Een deel van het bedrag wordt besteed aan onze jeugdafdeling. Het andere deel van het bedrag wordt besteed aan een leuke activiteit of een feestavond voor alle vrienden van VV Kessel.

Doe mee en steun VV Kessel
Lid of geen lid van VV Kessel, iedereen is van harte welkom om vriend van VV Kessel te worden. Wel dien je 18 jaar of ouder te zijn. Bij inschrijving ontvang je de enige echte ‘Vrienden van VV Kessel’ voetbalsjaal cadeau en we vermelden jouw naam op onze website in het overzicht van de vrienden. Daarnaast ontvang je jaarlijks een nieuwsbrief via mail met daarin informatie over de activiteit/feestavond, besteding van de bijdrage en andere leuke nieuwtjes.

Aanmelden
Vriend van VV Kessel worden? Vul dan onderstaand formulier in en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het lidmaatschap is onbeperkt en kan jaarlijks opgezegd worden. De betaling vindt jaarlijks plaats via een machtiging. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Eer Zeelen, Willem Kruijk, Daan Zeelen, Ruud Hoedemakers, Vera Ulen of Iris Hillen.

Inschijfformulier  

 

 

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl