SAMENWERKING VV KESSEL MET VTON

SAMENWERKING VV KESSEL MET VTON

Met ingang van het seizoen 2019/20 gaat vv Kessel een samenwerking aan met VTON. De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot 19 jaar. Trainers en spelers werken in een jaarplanning samen aan concrete doelstellingen.

Doel van deze samenwerking is het ondersteunen van de jeugdtrainers van vv Kessel in het opzetten van trainingen en het verstrekken van trainingsstof die op maat gemaakt is voor de betreffende leeftijdscategorie. Jeugdtrainers worden ontzorgd op de inhoud en kunnen zich richten op het coachen. Ze zijn minder voorbereidingstijd kwijt en kunnen structureel werken aan de ontwikkeling van hun spelers. De onervaren trainer kan gedurende het hele voetbalseizoen gevarieerde en structurele trainingen geven, passend bij de leeftijd en dit alles zonder zelf veel voor te bereiden en te bedenken.

Deze samenwerking en de daarbij behorende investering is mogelijk gemaakt door de Vrienden van vv Kessel.

Waar staat VTON Voetbalmethode voor:

Voor en door trainers

De voetbalmethode ontzorgt trainers met kant-en-klare trainingen in een meerjarige leerlijn. Alle trainingen zijn ontwikkeld vanuit de praktijk; welke ondersteuning willen trainers als ze op het veld staan? We werken hierin nauw samen met jeugdtrainers.

Brede ontwikkeling

De voetbalmethode ontwikkelt breed op: techniek, tactiek, fysiek en mentaal. De onderdelen komen vanaf de jongste groepen in alle trainingen terug. Bij de jongste spelers ligt de nadruk op technische basisvaardigheden. In de hogere teams verschuift dit naar fysieke en mentale ontwikkeling.

Doorlopende leerlijn

De voetbal methode biedt een doorlopende leerlijn van 5 tot en met 19 jaar. Trainers werken met vaste jaarplanningen aan concrete doelen voor elke leeftijd. Ze trainen hun spelers gedurende het jaar gericht naar deze doelen toe. Zo werken ze stap-voor-stap aan hun ontwikkeling.

Digitaal en multimediaal

De voetbalmethode is volledig digitaal met een app voor alle platforms. Daardoor kunnen trainers op het veld de oefeningen ondersteunen met filmpjes en animaties. De methode is continu in ontwikkeling. Door regelmatige updates hebben trainers altijd de meest recente versie.

Deze samenwerking en de daarbij behorende investering is mogelijk gemaakt door de Vrienden van vv Kessel.

flyervoetbalopleiding

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl