Standpunt bestuur VV Kessel inzake corona virus

Zaterdag 14 maart 2020

Beste leden, ouders en supporters van VV Kessel,

Gezien de maatregelen die de Nederlandse Overheid met betrekking tot het Corona-virus heeft getroffen volgen wij als bestuur van VV Kessel het volgende advies van de KNVB.

Beste bestuurder,

Helaas hebben we op basis van de nieuwe maatregelen van de overheid moeten besluiten om het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal. Voor verdere informatie zie www.knvb.nl

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Het bestuur van VV Kessel zal de komende weken de situatie nauwlettend blijven volgen en indien nodig op gepaste wijze nieuwe maatregelen nemen.

Hopende op een ieders begrip in deze, de contactgegevens van het bestuur zijn te vinden op de website mochten jullie vragen hebben.

Met sportieve groet, Bestuur VV Kessel