Samen voor onze sponsoren

Beste Sponsoren,

De verenigingen van Kessel en Kessel Eik hebben de handen in elkaar geslagen om onze sponsoren een hart onder de riem te steken in deze bizarre corona tijden.

VV Kessel juicht dit initiatief van harte toe en draagt haar sponsoren een warm hart toe zoals jullie al jaren voor "ons clubke" doen. Deze week zal er een advertentie (zie bijlage) verschijnen in de Hallo Peel en Maas waarin wij onze sponsoren bedanken.

Tevens zal er via de sociale media kanalen van VV Kessel een promotie filmpje gedeeld worden waarin de jeugdleden, jullie en onze toekomst, een boodschap uitdragen aan alle sponsoren.

Het filmpje kunt u bekijken via deze link.

Namens de gezamenlijke verenigingen van Kessel en Kessel - Eik danken we jullie voor jullie support en wensen we jullie een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,
Bestuur VV Kessel