Teamindeling senioren elftallen seizoen 2020 - 2021

Na het abrupte einde van het seizoen 2019 - 2020 hebben we bij vv Kessel niet stil gezeten en zijn we toch vooruit gaan kijken naar het nieuwe seizoen 2020 - 2021. We hopen van ganser harte dat we weer met z'n allen onze kunsten op de groene mat kunnen gaan vertonen.

De technische commissie en het bestuur zijn verheugd dat we kunnen mededelen dat we volgend seizoen weer 5 senioren (heren) elftallen hebben. Een groep jonge enthousiastelingen hebben enorm gelobbyd en dat heeft geresulteerd in een nieuwe 5e elftal. Uiteraard is ons dames (kampioens 💪) team komend seizoen ook weer van de partij en gaan ze nu echt voor de prijzen? Het veteranen team speelt ook komend seizoen weer hun wedstrijden op de zaterdagmiddag.

De tijden waarop er gespeeld wordt zijn:

VV Kessel 1           14.30 uur
VV Kessel 2           11.00 uur
VV Kessel 3           10.30 uur
VV Kessel 4           10.00 uur
VV Kessel 5           12.00 uur
VV Kessel Dames  11.30 uur

TEAM INDELING ZIE HIER

Let op; dit zijn voorlopige richttijden in afwachting van definitieve indeling en wedstrijdschema

We hopen jullie allemaal komend seizoen weer te kunnen begroeten op ons mooie sportpark en in de gezellige kantine.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de teamindeling neem dan contact op met Ruud Hillen (06 - 187 177 99).

Met sportieve en vriendelijke groet,

Bestuur VV Kessel