REGELS THUISWEDSTRIJDEN IVM CORONA

Ook wij ontkomen er niet aan, de toepassing van de "coronaregelementen". Hoe vervelend ook, deze regels zijn er niet voor niets en we zullen ons eraan moeten houden. We hebben ze voor u op een rijtje gezet en op het sportpark de nodige voorzieningen getroffen.

Lees AUB het bijgaande protocol, houd u AUB aan deze voorschriften en volg de aanwijzingen van bestuursleden, leiders, trainers en medewerkers van VV Kessel. Zij hebben de regels niet verzonnen, maar de spelers en vrijwilligers worden wel het hardst getroffen als mensen zich er niet aan houden.

CORONA PROTOCOL KLIK HIER

Samengevat geldt dat de restricties bij de trainingen en wedstrijden van bijna de gehele jeugd zijn vervallen (de meeste regels gelden voor 18 jaar en ouder). Let op: dat geldt NIET voor de (volwassen) begeleiding en supporters van die teams! De spelers van jonger dan 18 jaar mogen gewoon in één kleedkamer en mogen gewoon douchen. Volwassenen moeten wèl afstand houden, onderling en naar de kinderen. Voor-, tijdens en na de wedstrijd, in kleedlokaal, in de dug-out, langs het veld, in de kantine en op het terras.

Voor de senioren teams gelden de meeste regels en maatregelen, maar hopelijk passen we deze met z'n allen toe zodat we kunnen blijven trainen en voetballen.

Voor alles geldt: de hygiëne en de 1,5 meter, althans buiten de wedstrijd  :-)

Nieuw voor ons is de registratieplicht bij het gebruik van de kantine en het terras. Dat is een regel die geldt voor de gehele horeca, dus ook die bij VV Kessel. Maakt u gebruik van terras en/of kantine, dan dient uw naam en telefoonnummer of e-mailadres te worden vastgelegd. In geval van een nieuwe uitbraak van Corona kan dat helpen met het zoeken naar de bron en de contacten.

Hier komen we samen doorheen!

Bestuur VV Kessel