VV-Kessel is per direct op zoek naar Penningmeester

Waarom penningmeester worden?

• De penningmeester onmisbaar is voor de club
  • Je doet veel ervaring op rondom het besturen van een vereniging en in dit geval gericht op definanciën
  • Je levert een zeer belangrijke bijdrage aan het voortbestaan en succes van de leukste en gezelligstevoetbalclub van Peel & Maas en omstreken
  • Het geeft veel voldoening als je ziet dat de administratie van de club op orde is en de verenigingdaardoor goed draait en zich op het sportplezier kan richten
  • Je doet veel leuke contacten op via de vereniging

De penningmeester

• doet de betalingen namens de vereniging
  • beheert de geldmiddelen van de club en de Vrienden van VV Kessel
  • verzorgt de administratie van de inkomsten en uitgaven
  • verzorgt de btw-aangiften in geval van btw-plichtigheid
  • maakt verkoopfacturen op
  • vraagt subsidies aan
  • begeleidt en beheert de financiën van de commissies
  • bereid bestuursvergaderingen en Algemene Ledenvergaderingen voor (o.a. het afleggen vanverantwoording voor de balans en begroting van de vereniging)
  • onderhoudt goed contact met de ledenadministratie
  • verzorgt de contacten en contracten met de accountant t.a.v. de salarisadministratie
  • denkt toekomstgericht na over de continuïteit van de vereniging
  • vergadert maandelijks met het bestuur

Tijdsinvestering:

Ca. 2 a 3 uur in de week

Heb je interesse of wil je graag meer weten over deze vrijwilligersfunctie?

Neem dan contact op met Wouter Allard (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of het bestuur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)of met iemand van de vrijwilligerscommissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Download de vacature