VV Kessel gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

Het bestuur van VV Kessel heeft in goed overleg met hoofdtrainer John Paulissen besloten om de samenwerking aan het einde van seizoen 2020/2021 te beëindigen. John is momenteel bezig aan zijn 4e seizoen bij VV Kessel en staat 2e in de 4e klasse E. Beide kijken uit naar het voortzetten van de competitie om het seizoen met een mooi resultaat af te sluiten.

VV Kessel bedankt John voor zijn inzet en prestaties afgelopen seizoenen en kijkt uit naar een mooie afsluiting van het seizoen. John Paulissen is echter een echt clubman en VV Kessel is met hem in gesprek om hem te behouden voor de club op het gebied van voetbaltechnische zaken.

Met dit vertrek is VV Kessel uiteraard op zoek naar een ambitieuze opvolger die voldoende oog heeft voor de verenigingscultuur waarin naast prestaties saamhorigheid een grote rol speelt. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich melden bij de technische commissie via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag ontvangen wij een compleet CV en een bij de doelstelling passende motivatie. Mocht u vragen hebben over de vacature van hoofdtrainer dan kunt u contact opnemen met Ruud Hillen (06 – 187 177 99).

Namens het bestuur van VV Kessel