Voorlopige Teamindeling Jeugd Seizoen 2021/2022

Het afgelopen seizoen was natuurlijk een vreemd seizoen met bijna geen wedstrijden. Gelukkig is de Regio Cup wel door kunnen gaan, zodat we toch nog op een goede manier hebben kunnen afsluiten. De voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen zijn al in volle gang en de afgelopen periode is de Jeugdcommissie dan ook druk bezig geweest met een voorlopige teamindeling op te zetten. Na de gesprekken met de jeugdleiders hebben alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en naar onze mening is deze indeling de best passende. Deze teamindeling is voorlopig, omdat de ervaring leert dat er in de periode tussen nu en start seizoen nog wel wat mutaties zullen plaatsvinden. We zullen elke nieuwe aanmelding die na deze indeling binnenkomt afzonderlijk beoordelen of deze nog geplaatst kan worden.

In samenwerking met vv Helden hebben we dit seizoen een MO15 kunnen opzetten. Dit is een mooie mijlpaal voor ons als vereniging. De meiden zullen in juli nog een aantal keren trainen en wedstrijd spelen om elkaar beter te leren kennen.

Bij een aantal leeftijdscategorieën hebben we de teams ruim op moeten zetten. Hier zitten we op een punt dat we te weinig spelers hebben voor een extra team en hierdoor erg ruim bezet zijn.

We zijn nog op zoek naar technisch kader, met name bij de oudere leeftijdscategorieën is hier een uitdaging om dit gevuld te krijgen. We zijn al druk bezig om dit gevuld te krijgen en er lopen ook al wat gespreken. Mocht iemand een tip hebben, laat ons het dan weten.

De trainingstijden en veldbezetting zal in de komende periode nog verder uitgewerkt worden en gepubliceerd worden als deze gereed is.

Jeugdcommissie vv Kessel

BIJLAGE: VVK Voorlopige Teamindeling Jeugd 2020-21.pdf