VV KESSEL-DAG; eindelijk het ken en ut moog weer!

Komende zondag vindt na 2 jaar weer de VV Kessel-dag plaats.
Deze gezellig dag voor jong en oud geldt als afsluiting van het afgelopen seizoen.

Omdat er dit jaar wegens gebrek aan een geschikte datum geen jeugd afsluitdag georganiseerd wordt hopen we dat ook veel jeugdteams komende zondag aanwezig zullen zijn zodat we er met z'n allen een hele gezellige dag van kunnen maken.

Uiteraard loopt het seizoen nog enkele weken door voor sommige teams maar gezien het hemelvaart- en het pinksterweekend hebben we gekozen voor deze datum.
Voor de kids zal er een springkussen aanwezig zijn en uiteraard meer dan genoeg ruimte om te spelen en of te voetballen.
De ouders kunnen lekker op het terras vertoeven en er is eten en drinken aanwezig!

Het programma van deze dag:

Voor de vroege voetballiefhebbers spelen om 10.00 uur het 4e elftal en om 11.00 uur het 2e elftal van VV Kessel hun wedstrijden.

Vanaf 13.00 uur zullen de jubilarissen van de afgelopen 2 jaar gehuldigd worden en in het zonnetje gezet worden. Het zou mooi zijn dat de familieleden en elftallen van de jubilarissen in grote getalen aanwezig zijn als blijk van waardering voor hun jarenlange inzet voor ÔS CLUBKE!!

De jubilarissen zijn:

70 jaar
Jo Geraedts
60 jaar
Ger Sturme, Guus Boots, Lei Hillen en Frans Baart
50 jaar
Graad Morel
40 Jaar
Rob Niessen, Michel Suntjens, Roger Giesbertz, Wiljon Teeuwen
25 jaar
Maurice Verlaak, Hans Peeters, Remco Paulissen, Jan Zeelen, Zico v Bergen, John Sieben, Frank Lenders, Rob Sturme, Joop Peeters, Erik Hillen, Barry Cootjans, Tom Ottenheijm, Ruud v Knippenberg, Maikel Willems, Roel Ottenheim en Gerard Croonenbroek

Om 14.30 uur zal VV Kessel 1 op het hoofdveld aantreden tegen ongenaakbare koploper Hegelsom. We hopen dat we het titelfeestje kunnen uitstellen en zelf een mooie stap naar de nacompetitie kunnen zetten. Al met al een prachtig affiche voor deze dag.

Vanaf 16.00 uur zal DJ Matje het sportpark weer voorzien van goede muziek en zijn tomeloze enthousiasme ervoor zorgen dat de voetjes weer van de vloer gaan.
Rond 19.30 uur zal er nog een verrassingsoptreden komen die de kantine helemaal op z'n kop zal zetten.
Al met al een drukke, maar vooral heel gezellige, dag op sportpark de Roode Egge!!

Tot zondag!

Bestuur VV Kessel