WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!!

Binnen VV Kessel zijn altijd handjes nodig om de activiteiten binnen de club in goede banen te leiden. Sommige activiteiten vergen veel tijd en andere zijn met een paar uurtjes in te vullen. We snappen ook goed dat ieders tijd spaarzaam is maar de vrijwillige handjes zijn onmisbaar binnen elke vereniging.
VV Kessel wil op dinsdag 21 juni informatieavonden houden voor "oudere" jeugdspelers en -speelsters enerzijds en de ouders en overige belangstellenden anderzijds.
Tijdens willen we jullie meenemen hoe de het een en ander binnen VV Kessel reilt en zeilt en waar we op zoek naar handjes om de activiteiten te kunnen organiseren.

Waarom splitsen we deze avond op?
We willen de "oudere" jeugdspelers en speelsters op hun eigen manier meenemen in het verhaal en de toelichting specifiek toewijzen op bepaalde activiteiten waarvoor we hen willen enthousiasmeren. Dit geldt uiteraard hetzelfde voor de inzet van ouders en overige belangstellenden.

Kom dinsdag 21 juni naar de informatieavonden in de kantine van VV Kessel.
19.30 uur: Jeugdspelers en speelsters (JO13, JO15, MO15, JO17 & JO19)
20.30 uur: Ouders en overige belangstellenden!

Bestuur, jeugdcommissie en vrijwilligerscommissie VV Kessel

Bijlages: