Voorlopige teamindeling 2022/23 jeugd vv Kessel

De voorbereidingen voor het komende voetbalseizoen zijn al in volle gang en de afgelopen periode is de Jeugdcommissie dan ook druk bezig geweest met een voorlopige teamindeling op te zetten. Na de gesprekken met de jeugdleiders hebben alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en naar onze mening is deze indeling de best passende. Deze teamindeling is voorlopig, omdat de ervaring leert dat er in de periode tussen nu en start seizoen nog wel wat mutaties zullen plaatsvinden. We zullen elke nieuwe aanmelding die na deze indeling binnenkomt afzonderlijk beoordelen of deze nog geplaatst kan worden.

Met vv Helden zijn we vorig seizoen een samenwerking aangegaan met een MO15. Deze samenwerking zullen we volgend seizoen verder continueren. Voor volgend seizoen hebben we ook een meisjesteam onder 11 weten op te zetten. Dit is weer een mooie ontwikkeling voor ons als vereniging.

We zijn nog op zoek naar technisch kader, met name bij de oudere leeftijdscategorie√ęn is hier een uitdaging om dit gevuld te krijgen. We zijn al druk bezig om dit gevuld te krijgen en er lopen ook al wat gespreken. Mocht iemand een tip hebben, laat ons het dan weten.

De trainingstijden en veldbezetting zal in de komende periode nog verder uitgewerkt worden en gepubliceerd worden als deze gereed is.

Jeugdcommissie vv Kessel

Bijlage:
Voorlopige teamindeling 2022/23 jeugd vv Kessel.pdf

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl