VV Kessel VR1 - Bieslo VR2 (1-10)

Vandaag stond de eerste competitie wedstrijd voor V.V. Kessel dames 1 op het programma tegen de dames van Bieslo2. Na een periode van veel trainen en een aantal oefenwedstrijden waren de meiden zeer gemotiveerd om een mooie wedstrijd te spelen. De wedstrijd begon stroef. In een korte tijd kreeg Kessel 2 doelpunten om de oren. Frouke Bouten viel al vroeg uit met een knieblessure, hopelijk valt de ernst van de blessure mee. Daarna lukte het ook Kessel om de bal in het doel te krijgen. Liz Janssen was de doelpuntenmaakster. Helaas was het vervolg van de eerste helft niet echt een succes. Het toch wel meer ervaren Beesel, met enkele speelsters uit het eerste, speelde effectief en scoorde er op los met als gevolg een 1-7 ruststand.

Na wat bemoedigende woorden in de rust kwamen de dames in de tweede helft beter uit de startblokken. Er werd gevochten voor de bal en we kregen minder doelpunten tegen. Aan het einde van de tweede helft kreeg Kessel nog een penalty tegen waaruit het laatste doelpunt werd gescoord. Helaas is het de dames niet meer gelukt om te scoren, maar konden ze aan de tweede helft, ondanks de 1-10 eindstand, een beter gevoel over houden.

Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen, weer thuis, ditmaal tegen Maasgouw1.