VV Swalmen jo11-2 - VV Kessel jo11-1

Na 3 succesvolle bekerwedstrijden die met ruime cijfers werden gewonnen (9-2, 20-2 en 28-0), stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. VV Swalmen jo11-2 zou de eerste echte serieuze test worden hoe we ervoor staan.

Na een korte warming-up werd erop gehamerd dat we weer helemaal op nul gingen beginnen en dat de uitslagen van de beker er niet meer toe doen. De eerste helft startten we zeer fel en agressief op bal. Swalmen kreeg geen ruimte om te voetballen. Dat leidde tot een veldoverwicht van onze jongens.

Er werd hard gewerkt en er werden mooie doelpunten gescoord. Tegen het einde van de eerste helft viel bij een 5-0 voorsprong de organisatie en concentratie wat weg. Swalmen kwam daardoor iets beter in de wedstrijd en ze lieten zien dat ze goede voetballers in hun team hadden. Het werd dan ook 5-1. Op slag van rust wisten we we toch nog de 6-1 tegen de touwen de schieten.

De tweede helft kwam Swalmen wat beter in hun spel. Hoewel we nog steeds een veldoverwicht hadden werd ook Swalmen soms gevaarlijk. Ook wij kregen veel kansen, maar de scherpte ontbrak in de tweede helft. Na het laatste fluitsignaal stond er een verdiende 8-2 op het scorebord.

Doelpunten: Storm 4x, Daan 2x, Juul en Jens ieder 1x.