Swalmen 3 - VV Kessel 4 (2-5)

Afgelopen zondag moesten we in en tegen Swalmen 3. Door het Oktoberfest was niet iedereen topfit. Na een uitgebreid verslag gekregen te hebben van Bonji over z’n nachtelijke escapades, vertrokken we met een grote glimlach richting Swalmen.

Al voor de wedstrijd moest Stal Hendrix tijdens de warming-up al afhaken door een onwillige kuit. De wedstrijd was pas enkele minuten bezig toen Bart ook al te kampen kreeg met een onwillige kuit en moest gewisseld worden. Hierdoor bestond onze luxepositie met 5 wissels niet meer en moesten we door met 3 wissels die ieder hun eigen problemen hadden. Toch kabbelde de eerste helft rustig voort en was er weinig gevaar voor beide doelen. Tot Boelie ineens aan zijkant opstoomde en met een mooie voorzet Naldo bereikte. Met een subtiel tikje verschalkte hij de keeper en stond het 0-1 en met deze stand gingen we heerlijk rusten.

De tweede helft was nog maar net aan de gang toen het al 0-2 werd door een frommelgoal van de in de rust ingevallen Melonie. We kwamen nog meer op rozen te zitten toen Bonji (inmiddels ook ingevallen) er met een counter 0-3 van maakte. Er was werkelijk niks aan de hand totdat Melonie kortsluiting kreeg in z’n bovenkamer. Niet zo’n beetje te laat torpedeerde hij een tegenstander. Hij mocht 10 minuten gaan rusten, terwijl rood ook op z’n plaats was geweest. Al snel maakte Swalmen met een mooi schot 1-3 en Kessel kwam enigszins in de verdrukking, totdat Boelie een corner versierde. Hij mocht deze zelf nemen en deponeerde de bal op het hoofd van Bonji 1-4. Daarna geloofde Swalmen het wel en mocht Bonji nog z’n hattrick aantekenen 1-5. Helaas moesten we nog een tegentreffer incasseren door een ongelukkige kluts door de benen van Simo, waardoor de eindstand van 2-5 werd bereikt.

Na 3 duels gespeeld te hebben we nog steeds de volle buit binnen. Volgende week moeten we thuis tegen laagvlieger Boukoul 3. Komt dat zien komende zondag om 10u op sportpark De Roode Egge!!!!!