VV Kessel 3 - Grashoek 3 (3-0)

De wedstrijd van 3.

Op een regenachtige dinsdag avond mochten we tegen Grashoek. Altijd leuk op een dinsdagavond, vooral omdat dan iedereen de weekendkater wel verwerkt heeft en dus topfit aan de start kan staan. Het werd dan ook een geweldige match. Ik kom superlatieven tekort om deze memorabele overwinning kracht bij te zetten.

Eerste helft.

Sterk spelende invaller Bjorn Bongers zette de bal vanuit rechts voor op de goed inlopende Hans Peeters, die uiteraard fit was na een mooie vakantie op Curacao. Hans scoorde met het hoofd, maar of het echt het hoofd was weet niemand, omdat hij met hoofd en ook hand naar de bal dook. Doelpunt 1-0. Kessel domineerde de eerste helft maar toch liet Theis ook nog weten dat hij het keepersvak verstaat. Grashoek kwam net voor rust door waarbij Theis zich moest strekken om de score op 1-0 te behouden.

Rust.

De 2e helft was nog beter. De mensen naast de kant gingen zelfs klappen voor het mooie spel. Dion Konings raakte de paal en Tom Bouwens maakte een sterke actie waarbij hij hierna op Michiel speelde. Niet iedereen in het team waardeerde deze overigens zeer correcte goed actie. Bjorn Bongers viel helaas uit en waarbij deze invaller eerst Kessel 3 op de been had gehouden, was er nu de kracht in het team om ook zonder doelpuntenmachine Bongers te scoren. Victor Gielen, die zijn momenten uit koos om door te schuiven lag de bal af op Michiel.

Michiel raakt de bal mega goed, het was een schot waarbij hij met de zijkant van de rechtervoet de bal naar de goal schoot. Hij krulde nog licht getoucheerd naar de rechterkant van de goal. Hard schot en keeper op het verkeerde been. Deze goal was uiteraard een zondagsschot, maar ook nog de bedoeling. Michiel verzekerde dat dit niet een "slechte voorzet" was maar gewoon echt "de bedoeling" was. Nou, dan kan deze goal zeker in de top 5 van dit seizoen terecht komen.

Het bleef super. Kessel domineerde en Grashoek had weinig in te brengen. Hans nam veel vrije trappen tot het orakel naast de kant Ralf riep dat Victor wellicht een moest proberen. Victor krulde de bal schitterend in de goal en uiteraard vond Ralf het nodig om de credits mede op te eisen. Waarbij Victor nog enigszins bescheiden was, vond Ralf het nodig om even zijn vinger onder het oog te leggen hoe goed hij zijn trainer vak verstaat.

Dus Kessel 3 tegen Grashoek 3, 3 geblesseerden naast de kant, 3 goals, 3 invallers. Als verslaggever wil ik dan ook 3 mensen kronen tot toppers: Hans Peeters, uiteraard. Theis Boots, blanco strafblad en niemand minder dan Ralf van Heugten, wat een goeroe.

Topoverwinning waarbij we weer eens lekker gevoetbald hebben en dus ook verdiend gewonnen!