RKSVN VR1 - VVKessel VR1 (2-2)

Zondag 4 november 10.00 uur, 11 Kesselse hertjes in de wei bij RKSVN, de derby van het seizoen! Het fluitsignaal klinkt en Kessel laat meteen zien wat ze waard zijn. Een corner volgt en PATS! De eerste bal hangt in de trouwen achter de RKSVN keepster, 0-1 voor Kessel. We willen Renee Theelen bedanken voor deze eerste treffer.

Kessel gaat lekker verder en kansen volgen, helaas blijven de doelpunten uit. Echter heeft RKSVN ook wat kansjes en scoren zij de 1-1 via een dubieuze (buitenspel) bal. Kessel blijft kansen creëren en zo kan Carly een fijne crosspass over t veld geven op Liz. Liz schiet de bal prachtig binnen, jammer genoeg had de grens van Neer een pils te veel gedronken op zaterdagavond en vlagt voor buitenspel, goal afgekeurd... Het zit ook niet mee. Neer werd hierdoor wakker geschud en liet dit niet nog een keer gebeuren, vlak voor rust maakten zij de 2-1.

Na de thee en een peptalk van coach Frenk keert Kessel terug op de velden met hernieuwde moed, er wordt gevochten voor elke bal en het snot word uit de neus gerend, dit resulteert in kans na kans en Carly is uit eindelijk de held van het veld. Via een mooie voorzet van links half Nadieh komt Carly oog in oog met de keeper en blijft cool, 2-2. De laatste 10 minuten werkt Kessel zich nog het apenzuur om een goal van Neer te voorkomen, vooral Fleur mag hier even in genoemd worden: Kei good gewerkt meadje! Uiteindelijk fluit de scheids een einde aan de wedstrijd en neemt Kessel een heel mooi punt mee naar huis!

Voor wie dacht dat de rivaliteit tussen beiden teams ook buiten het voetbalveld verder ging heeft het mis. De dames van RKSVN hadden namelijk een lekkere lunch geregeld in het lokale café en nadat de soep en broodjes achter de kiezen waren werd ook de 3de helft gezellig voort gezet, dames van RKSVN: Bedankt!

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl