Roggel VR1- VVKessel VR1

Op een natte, gladde en koude zondagochtend stond de wedstrijd tegen de zwart-wit gestreepte uit Roggel op het programma. Het fluitsignaal klonk en meteen ging het gelijk op. Helaas kwam een speelster van Roggel voor het doel in de 25e minuut en kwam de pegel neer in de verre hoek van het doel, 1-0... Het duurde even maar nu was Kessel wakker! Helaas, met 1-0 de rust in.

Na een heerlijk glaasje ranja en een flinke peptalk van de coach tijdens de rust ging Kessel met volle moed de tweede helft in. Het geluk was niet aan de zijde van de Kesselse dames want na drie keer een schot op goal ging de bal nog niet het doel in.. Wat een pech.
Na 20 minuten in de tweede helft was de actie eindelijk daar, na een mooie een-twee tussen Carly en Liz kwam Carly in een mooie positie voor het doel. En BAM, de bal hangt tussen de palen! 1-1 hoppatee. Het geluk was helaas niet van lange duur want de bal kaatste via de rug van een Roggelse het verkeerde doel in, de 2-1. Een paar minuten voor tijd barstte de strijd echt los, met inmiddels het derde doelpunt tegen liet Kessel het hoofd niet hangen. Met een pegel van Liz uit de verre hoek stond het 3-2. Met volle moed de laatste 5 minuten in! Helaas mocht dit niet baten want 1 minuut voor tijd kregen we nog een doelpunt tegen en dit doelpunt leidde tot de 4-2, tevens de eindstand..

Volgende week staat om 12:00 uur de wedstrijd tegen SVC 2000 op het programma. Tot dan op sportpark de Roode Egge!