Kessel en Meijel delen de punten

12/10/20 – Afgelopen weekeinde heeft Kessel op het eigen sportpark de Roode Egge voor het eerst dit seizoen punten verspeelt. Desondanks wist de gehavende ploeg van coach Paulissen na rust knap terug te komen van een 0-2 achterstand. Eindstand: 2-2.

Met mankementen te over begon Kessel zondagmiddag om half 3 tegen Meijel. Scheidsrechter Schnitzler had het net zoals vorig jaar in Roggel op de heupen en strooide met strafschoppen, deze allen wel terecht overigens. Hier wist Meijel er twee van te benutten, tweemaal Stan Respen en Kessel topscorer Willem Kruijk liet het buitenkansje liggen om nog voor rust een aansluitingstreffer te maken.

Na de intermezzo rechtte de roodhemden de rug en kwamen de Kesselse heren sterk uit de kleedlokalen. Willem Kruijk wist zich knap te herstellen en nam beide fabelachtige treffers voor zijn rekening. Kessel gaf in het tweede bedrijf vrijwel niets weg, maar was helaas ook niet bij machten om er alsnog een driepunter uit te slepen.

Volgende week brengt Reuver een bezoek aan sportpark de Roode Egge. Laten we allen hopen dat Kessel de sterke competitiestart een voortzetting kan en mag geven ondanks alle COVID-19 toestanden.

Volg VV Kessel ook op Facebook 

Sportpark De Roode Egge
Roode Eggeweg 6a Kessel
0774621833 - info@vvkessel.nl