’t Seizoen duurt te lang

Daag luuj goeije maondig toegewenst, dae van mig is in idder geval klote as usual. Ja joa gister weer un poging tot voetballen gedaon bej kessel twitj, neet ut beste en ut gezelligste auk neet mier sinds de letste weken. ’t Is de letste weken slecht gesteld met ’t twitj. Zelfs veur de derde helft melden zich er al ongekend vuul aaf. Zoe bleven we zondig met maar 4-6 luuj euver in de derde helft. Toppers ziet ge veur diegene die er waal woore! De rest ken de moord stikken en mot zien prioriteiten mer us op orde kriegen. Pittige oetwedstried op het programma zondig , det onnoch us. Gelukkig kregen we toch weer un man of 15 op de bein om nao Roggel aaf te reizen. Zonger roeie Thei euverigens dae zoot zoegenaamd nog “aan de koffie aan de keukentaofel”. Wej weiten wel beter thei en zoegenaamd zeggen : “ik dacht det we om 11:15 moste verzamelen” trappen wae onneet in. Roggel is unne tegenstander waor we nog get tegen good hajje te maken. Veurige match stongen we namelijk al met 6-0 achter veur ’t rustsignaal. Un in bloedvorm verkerend twitj , zonger Piëee is eigenlijk un garantie veur puntj. Maar helaas is niks minder waor. Ik zal ut ff kort hebben euver de match. Coach Tumke stuurde de volgende 11 namen het veld in want die hajje dinsdig good hun best gedoan tegen DES zjwaame.

In de kist: Kazilias a.k.a. OZZE KEEPER NausWaus

Achterin: Good Old – SlipjesStaaks – Baumstam Sven – Kurve

Middenveld: Betastie tostie toewn (weer back yes!) – Ivo – baardknuur (op 10!) – Fileerherman

Aanval: Greek en Zorro

In de ierste 35 minuten weere we hartstikke weggespeuld mede dankzij unne wanpresterende fileerherman en er weerd eigenlijk allein mer gezanikt (vuul door Greek) . We komme dan auk al vrij snel op un 2-0 achterstandj. Dan is coach Tum het zat en wuurd er ingegrepen. Gepikeerde barman/taxi en tegenwoordig auk al kok KEES kumpt binnen de liënen veur Fileerherman. Kees stong tot zien verbazing neet in de basis 11 en waas het dao neet met ens. Binnen 2 minuten luut dr zich dan auk al zeen en maken we de aansloetingstreffer via Kees. 2-1. Dan begint ’t twitj un bietje te ontwaken en kriegen we zowaar kansen op de geliekmaker. Baardknuur bej de twiëde paol wuurd aafgestopt door de sterk speulende keeper van Roggel. Tostie mist duidelijk nog get wedstriedritme want dae sjuut un kiër of 3 euver de bal in plaats van er tegen waordoor we 3 goeie aanvallen in rouk op zeen gaon.

Met 2-1 gaon we dus rusten. Alles nog mogelijk zousse zeggen en det is auk de conclusie die getrokken wuurd in ’t kleidlokaal. Toch is de piëp bej sommige al aardig leeg en huul vuul luxe in de breidtje hajjen we vandaag neet.

In de 2de helft begint ’t twitj best aardig en weere er helaas wel volop kansen gemist om op gelijke hoogte te komme. Dan maakt Roggel ‘m wel zoeals verwacht. Tostie met un te zacht tikkie terug en kaz sjuut ‘m val tegen de doorgelaupe middenvelder van Roggel aan en de bal ploft bej os in de mand. 3-1 veur Roggel einde verhaal. Toch blieven we enigszins aardig ballen en kriegen we kuubs kansen. Elke kier bliekt toch dae keeper van roggel un “bridge too far”. Ozze top tandem op de linkerflank is dan inmiddels ingevallen; roeie thei en kipchoge. Kees legt de bal op un presenteerblaadje mer ze stampen elkaar om ver in plaats van tegen de bal. Thei kumpt nog 3x ein op ein met de keeper van Roggel maar gen ein van die drie kansen is aan hum besteed. Newsflash: Thei is vreuger wel linksboëte geweest.

Ondanks alle goeie wil en gemiste kansen kriegen we d’r genne bej. Roggel dao in tegen wel en die laupe oet nao 5-1. Al met al un geflatteerde nederlaag.

De keuken van Roggel wuurd vakkundig op de proef gesteld en die twië menkes achter de toonbank kriegen ’t allemoal neet geregeld. Zo’n duufke van Roggel kumpt wel minstens 7x naeve om te vermelden det ze al un half oer aan ’t wachten is op heure bami (neet wim). Hajje ze beter det pupke in det witte jurkje kennen sturen want dao woeije wea auk nog wel get helder veur werken.

Helaas bliekt auk det de 3de helft nog triester is dan de iërste en de twiëde. Un kleine shout-out is wel op zien plaats veur degene die ’t zoegenaamd gezelligste team op de bein proberen te hoaje. Knotto / Appa, Greek , Turbo, Colbie, Kipchoge Sven : gae zie toppers! Ondanks alle omstandigheden en perikelen binnen ’t twitj wuurd de derde helft im lurpgarden bei popper nog best gezellig en eindigen we toch bej Omar (reunie) kegele zaat met unne pizza.

Volgende week steit VV Kesseldaag op ’t programma en ’t twitj speult dan zelfs thoes. Mega nice! Hoapelijk net zo’n good waer als gisteren det zoij toch ff lekker zien. Adios! FOTOVERSLAAG HIEJ ONJER:

“Broederliefde” met unne blauwe dop