Eindelijk weer VV Kessel daag

Goeijemerge luuj , ut mot echt van oët de tiëne komme mer hej dan toch nog un kleine opsomming van aafgelaupe zunjig op ozze lokale verein. Met maar leefst 19 man op het wedstriedpepeer sting Kessel twitj de revanche poging van Kepel te wachten. Nao ozze meist legendarische euverwinning (red. 4-5 winst) dae inmiddels eeuwen geleden veult , waas kepel gebrand om os op de knieën te kriegen vandaag. Helaas family man Zorro verplichtingen. En SexyPapa pierke veur de 78ste x dit seizoen op vakantie , un weekend weg etc. etc. Hae ken er zelf auk niks aan doon. Speler/Coach Greek en Colbie hebben dan op zoaterdig al un poging gedaon het scouting netwerk te vergroëte in collega verein VV Helden , helaas auk dao gen aanwinsten kennen vingen. Wel kwaame zej op het idee om um half 2 s’nachts ff het team toe te spreake det ’t allemoal wel un tandje feller moog en get serieuzer. Kense auk allemoal met un korreltje zout nemen. Wel is ’t heilige boekje weer opgedoken maar zoe snel is ut dingk auk weer kwiet geraakt gisteren. Enfin, dao haj coach tumke toch mer mooi de volgende 11 dapp’re strijders bereid gekregen om de wei in te goan:

Kist: Baardknuur*

Defence: Kipchoge* – Matige* – Slipjes- Fileerherman

Middenveld: Greek – Ivo – Betastie tostie toewn

Aanval: Kurve – Colbie – Samba Kees*

‘* un paar sidenotes bej de basis opstelling: Baardknuur tot zien teleurstelling in de kist vanwege privé omstandigheden bij OZZE KEEPER Naus Waus Kazilias. Kipchoge in de basis vanwege un teleurgestelde vriendin det hae dr altied naeve steit. Kumpt dan wel pas kieke in de 60ste minuut als d’r zich alweer heet laote wisselen. Matige eigenlijk neet in de basis maar op aandringen van Greek , kregen we Tum toch zoe ver hum op te stellen en de aanvoerdersbandj weer te geven. Samba Kees haj als vanouds weer mer 2,5 oer gepit en det kostte we auk weer un paar kier aanhuure.

De iërste 45 minuten kennen we huul kort euver zien. Er gebeurt werkelijk niks! Opvallendste is nog misschien det assistent stagiair waterzak Bart U tweemaal in de startblokken steit om met de waterzak ’t veld op te vlegen, maar tot zien teleurstelling heet Greek 2x gen verzorging nuujdig. De verslaaggever van dienst dingt det Eric zich inmiddels 30x heet umgedreijd in zien graaf in de Cockwurmen hemel want man, o, man wat waas de ierste helft saai. In de rust komen er dan auk nog quotes te pas van : “we speulen bes aardig” en “zoë slecht geit ut eigenlijk gaars neet”.

Ut twiede bedrief is nog slechter dan de filet-o-fish van de gouden drietand. Precies joa , nemand hej d’r zin in. Betastie tostie toewn raakt gemiddeld maar 1x per wedstried de bal kwiet (aldus humzelf). Helaas wuurd deze wedstried dae eine kier os fataal en dae zanikzak aanvoerder van kepel sjuut van 40 meter en verrast baardknuur. 0-1 veur die greune dus. Kessel zet er maar barweinig tegeneuver en de wil om te winnen is ver te zeuken. Wannabe diva Greek probeert ’t un paar kier wanhopig en auk Ivo zuut unne kans bij de 2de paol gekeerd weeren. We raken dan auk van de regen in de drup en panningen kumpt op 0-2. Tijd veur wissels dus. CaPiëee en maatje meer Tropical Danny wuure gebracht veur colbie en samba kees. Tropical wet nog wel ziene stempel op de match te drukken door in de blessure weer old school un “Suarez’je” te goeien. Kreunend , krijsend en al stort Tropical zich ter aarde en behulpzaam as always wijst arbiter Kögel naar de stip. Inmiddels ingevallen NN7 weigert zich te ontfermen euver de pingel dus dan maar Ivo dae um vakkundig binnenjast. Un slotoffensief is verre van aanwezig dus we leggen os neer bij unne pijnlijke nederlaag. Ach ja ’t is ten slotte VV Kessel daag en weam duit dich dan get. Ut wear is good , de linjebaum is kaod en ut eate in de kantine is chaotisch.

De derde helft is unne emotionele vandaag. We kriegen namelijk te huren det er volgend jaor 5 versterkingen vanoet de jeugd de selectie van ut (bijna weer) gezelligste team van limburg gaon versterken. Dit beteikend det er helaas auk un paar luuj zullen aafvallen. NN7 kondigt als publiekslieveling zien aafscheid aan bej ’t twitj. Speuler/Coach Greek duit zelfs nog un poging om NN7 thoes oet bed te halen om nog einmaal zoals beloofd licht uit van de opposites te spitten. Helaas auk tevergeefs en unne goeije klik met familie Naus zal er auk nooits meer in zitten. Verder is de derde helft van ongekende hoogte vandaag en ’t twitj sloopt het terras en de kantine volledig.

Vandaag is weer zonne goedvoeler maandag, maar achja de wets woarse ut veur duis. Lekker diene zunjig morge opofferen veur de lokale VV en d’rnao get gerstennatjes nao binnen goeijen is zo’n straf nog neet. Luuj ik laot ’t hie bej en hoop uch de resterende wedstrijden nog van de letste updates te mogen veurzeen! FOTOVERSLAG BELOW:

Lieve knotto ontbijt gehaald