Sponsor worden

"VV Kessel sponseren, Iets voor uw bedrijf!"

VV Kessel is een voetbalclub met meer dan 350 leden. Het 1e elftal is actief in de 4e klasse van de KNVB. Tijdens de thuiswedstrijden van de diverse senioren- en juniorenelftallen zijn er naast de supporters uit Kessel ook vele supporters van de bezoekende clubs te gast op ons sportpark.

Dit biedt voor u wellicht een interessante mogelijkheid om uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven in de regio én tevens VV Kessel te ondersteunen in het realiseren van haar sportieve en financiële ambities.

Pakketten

Wat betreft sponsoring kunt u kiezen uit enkele losse sponsorbijdragen alsook een tweetal vastgestelde sponsorpakketten.
De losse sponsorbijdragen kunnen als volgt zijn:

1. Het éénmalig sponsoren van een wedstrijdbal.
  2. Het sponsoren middels een reclamebord langs het hoofdveld van VV Kessel. Het eerste jaar betaalt u hiervoor éénmalig de fabricagekosten. De daaropvolgende jaren ontvangt u van VV Kessel een sponsornota.

Daarnaast hebben we een tweetal sponsorpakketten samengesteld. Deze zien er als volgt uit:

1. Pakket 1: Reclamebord en vermelding van uw logo op onze website www.vvkessel.nl met doorlink naar uw (eventuele) eigen website.
  2. Pakket 2: Reclamebord, vermelding van uw logo op onze website www.vvkessel.nl met doorlink naar uw (eventuele) eigen website en het jaarlijks sponsoren van een wedstrijdbal.

Indien u heeft besloten tot het sponsoren van VV Kessel en een keuze heeft gemaakt uit de verschillende mogelijkheden, dan zal uw keuze worden vastgelegd in een sponsorovereenkomst.

Mocht u naast één van bovengenoemde mogelijkheden iets anders in gedachten hebben om onze vereniging te steunen (bijv. shirt- of websitesponsor), laat het de sponsorcommissie van
VV Kessel dan even weten. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Sponsorcommissie VV Kessel

Michiel Sieben    Tel: 06-17344362
Ruud Hoedemakers    Tel: 06-14411053
Erik Zeelen   Tel: 06-11721080

Wij zijn ons ervan bewust dat onze vereniging niet zonder uw steun kan. We zullen er daarom alles aan doen uw bedrijf op een professionele wijze onder de aandacht te brengen.

"We vertrouwen op uw steun hiervoor!"